op pad

vt wonen & design beurs

Afgelopen woensdag bracht ik met een vriendin een spontaan bezoek aan de vt wonen & design beurs. Zat niet in de planning, want eigenlijk zat mijn agenda al vol. Maar mijn man bracht de oplossing door te zeggen dat hij wel vrij zou nemen om de boel te regelen. Yes! Ik ben dol op dingen die met wonen te maken hebben. Tijdschriften of blogs over interieur, een bezoek aan een woonwinkels of beurzen zoals de vt wonen & design beurs. Niet omdat ik plannen heb om te verbouwen of verhuizen. Ons huis is namelijk bijna klaar. Maar om ideetjes op te doen voor klein hoekjes in mijn huis of tuin. Inspiratie was er genoeg te vinden op de beurs.De beurs vindt elkaar jaar plaats ongeveer bij de start van het nieuwe woonseizoen. Oktober is namelijk de woonmaand. Hieronder een fotoverslag van de dingen waar ik blij van werd.

     

 

You Might Also Like...

nog geen reacties

    Laat een reactie achter