doen en erop uit

VINT. Amersfoort

Ben je op zoek naar het unieke vintage item, naar die speciale design kast uit de jaren 50, zoek je een bijzondere lamp of stoel of ben je op zoek naar andere vintage, design of industriële woonaccessoires dan moet je zeker een bezoek brengen aan VINT. Hier kijk je echt je ogen uit. Ze zitten in een oude loods aan de Nijverheidsweg-Noord 74 in Amersfoort en met een oppervlakte van bijna 1500 m2 zit er voor iedereen wel iets bij.

En ben je niet op zoek naar iets, dan heb je een geweldige middag. Wanneer je binnen komt in de loods lijkt het of je een stap terug in de tijd doet, het is bijna een soort museum. VINT. is geen standaard winkel. Maar liefst 22 ondernemers hebben een plek in de loods. Zij huren deze plek en mogen die naar eigen inzicht inrichten. Ben je een beginnende ondernemer dan kun je ook terecht bij VINT. Ze verhuren hier zogenaamde ‘displays. Op een tijdelijke plek in de loods mag je een aantal van je artikelen verkopen.

Spoor 38,  Cool VintageZooi of Mooi en Meutt zijn slechts enkele leuke winkels die een shop-in-shop hebben bij VINT. De totale lijst kan je hier vinden. Ook kan je er je haar laten knippen of je baard laten trimmen bij Barbier Marlieke.  Honger of dorst gekregen? Rust dan uit bij lunchroom Bas (Bites and More) in de ‘indoor’ glazen kas. Alle meubels die je in de kas vindt, zijn trouwens ook te koop. Tot slot kan je ook bij VINT terecht voor workshops. Handlettering, feestelijke kadolabels maken, haken of met oude spullen aan de slag. Het kan allemaal.

Openingstijden VINT.
Woensdag tot en met zaterdag van 10.00 – 17.00 uur.  Je kan ze hier volgens op Facebook en Instagram.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Angelique
  15 december 2017 at 20:22

  Leuk stuk heb je geschreven.
  Jammer dat ik je niet heb ontmoet.
  Groet,

  Angelique
  VINT AMERSFOORT

  • Reply
   mijn thuisgevoel
   17 december 2017 at 10:22

   Ik heb je wel gezien, maar je had het druk. En daarbij vonden mijn man en zoontje dat ik er lang genoeg had rondgelopen 🙂
   Ik kom vast nog een keer terug, dan loop ik even bij je langs.
   groet,
   Kristel

Leave a Reply