huis en tuin

Urban Jungle Bloggers: Keukengroen

Ergens vorig jaar melde ik mij aan bij de Urban Jungle Bloggers. Op www.urbanjunglebloggers.com  delen de makers van de site: Igor en Judith  hun passie met ons, namelijk planten en groen. Maandelijks hebben ze een andere thema. Daarmee dagen ze hun volgers uit om ook hun eigen inspiratie door te geven. Zo delen ze niet alleen hun eigen ideeën. Hun website is dus eigenlijk een platform om meer zichtbaarheid te geven aan het groen in huis en tuin.  Het leuke aan dit verhaal vind ik is dat Igor en Judith elkaar toevallig hebben ontmoet, ze komen namelijk niet uit hetzelfde land. Maar ze ontdekte dat ze een gezamelijke passie hadden: planten. Online gingen ze hier ideeën over delen en wat bleek, dit sprak andere mensen aan, toen besloten ze een online community te starten voor mensen die dezelfde passie hadden. Met hun website hopen ze dat mensen meer behoefte krijgen aan planten in hun leven.urban jungle bloggers green kitchenIk moet zeggen dat ik jaren wat plantloos heb geleefd in mijn huis. Bloemen had ik altijd wel in huis en zo her en der stond een vetplant, lekker makkelijk! Maar ik merk dat ook ik het fijn vind om meer groen in huis te hebben. Langzaam zie ik steeds meer planten in mijn huis verschijnen.  Daarom leek het mij een leuk idee om mee te gaan doen. Het onderwerp van de maand januari is Kitchen Greens. In mijn keuken vind je voornamelijk kruiden, heerlijk voor in het eten of in de thee en natuurlijk 2 schattige vetplantjes. Verder heb ik zo’n zin in het voorjaar, dat ik in mijn kasje van dille en kamille alvast wat kruiden aan het kweken ben.20160126_155338_resizedWil je ook een Urban Jungel Blogger worden, of wil je meer weten? Neem dan eens een kijkje op de website van Igor en Judith: Urban Jungle Bloggers.
En op dit moment zijn ze druk bezig met het maken van hun eerste boek dat in september van dit jaar verschijnt.

20160126_152719_resized

You Might Also Like...

nog geen reacties

    Laat een reactie achter