onderweg

Thuis in Hilversum: De Winkel + giveaway

Vanaf vandaag een nieuwe rubriek op mijn thuisgevoel: thuis in Hilversum. In deze rubriek laat ik je de leukste plekken, winkels, activiteiten en evenementen van Hilversum en omgeving zien. Ik begin met een hele leuke winkel. Eigenlijk wel een van mijn favorieten in Hilversum, namelijk conceptstore De Winkel. Ik houd van dit soort winkels, een plek waar ze producten verkopen met een verhaal.  In De Winkel verkopen ze producten voor in je interieur, papierwaren, tassen, kleding, sieraden, boeken en nog veel meer leuks. Niet alleen vind je hier zelfgemaakte spullen van de eigenaresse, maar ook van ontwerpers en makers zoals de Krantenkapper, Uitgeverij SnorJurianne Matter, Zoedt, SloppopSoortvanwinkel, en letterpers.

20160123_141205_resized

20160123_135411_resized

dewinkel5
De Winkel won een winkel
Vorig jaar zomer won eigenaresse Lieke van Harsselaar een winkel voor haar winkel. Op een lentedag fietste zij door Hilversum, op het pand waar ze nu gevestigd is, hing een groot aanplakbiljet, waarop stond: Win een Winkel. Een ludieke actie, bedacht door de ondernemers in die buurt om de leegstand tegen te gaan. Lieke won deze wedstrijd en kreeg voor 3 maanden het winkelpand aangeboden. Inmiddels zijn die maanden verlopen, maar de zaken lopen goed en zij heeft het zo naar het zin, dat ze voorlopig nog blijft. De Winkel is een initiatief van het Huismerk. Een webshop voor huisgemaakte papierwaren, woon- en modeaccessoires. Alle producten die Lieke maakt voor de webshop van het Huismerk, zijn ook te koop in haar winkel.

20160123_135805_resized

20160123_135812_resized

20160123_135943_resized
Ben je een keer in Hilversum, dan zou ik een bezoek aan De Winkel zeker niet overslaan. Je vindt De Winkel aan de Bussumerstraat 28 in Hilversum. Alvast digitaal een kijkje nemen? Je vindt ze op facebook, instagram en via hun webshop: het huismerk. Ook geven ze in De Winkel workshops, houd vooral ook hun facebookpagina in de gaten, want binnenkort vind je hier de nieuwste agenda.

Giveaway
Afgelopen december deed ik mee aan een win/win actie van De Winkel en tot mijn grote verbazing won ik deze actie. Niet alleen kreeg ik onderstaande kalender cadeau, ook mocht ik 100 euro weggeven aan een goed doel. In plaats van het versturen van kerstkaarten, gaven ze dit jaar geld weg aan een goed doel. De 100 euro heb ik geschonken aan de Speelgoedbank in Hilversum en de kalender wil ik graag weggeven aan een van jullie. Wil je meedoen? Laat dan onder deze blogpost een berichtje achter. Maandag 1 februari trek in een winnaar. Wil je dubbel kans maken, ook op Instagram en facebook kan je meedoen.  (De winnaar is Willemijn en voor Janina is er een troostprijs. Mailen jullie even je adres naar info@mijnthuisgevoel.nl?)

hethuisraad

You Might Also Like...

11 Comments

Laat een reactie achter