huis en tuin

Project tuinkas- deel 2

Bijna 7 maanden geleden kochten wij een tuinkas via marktplaats. Je kan er hier over lezen. Het idee zit al zo lang in mijn hoofd en nu Koen, mijn zoon, groter is, gaan we het gewoon doen. In de herfst en de winter hadden wij niet echt de puf om met onze kas aan de slag te gaan. Dit kwam ook deels omdat wij ons eigenlijk verrekend hadden. De kas was hoger dan de muur achterin onze tuin. Daarnaast wilden wij ook nog een schuurtje met een werkplaats en plek voor onze racefietsen. Met de lente kwam ook het idee hoe wij de bouw van de kas wilden aanpakken. Mijn man is erg handig. Zo fijn! Ik bedenk en hij maakt het. Ideaal toch?

Hieronder kan je het proces een beetje volgen. Binnenkort laat ik jullie het eindresultaat zien. De muren worden nog gestukt en voor de kas gaan wij nog een terras aanleggen. En dan mag ik de kas gaan inrichten. Zoveel ideeΓ«n, maar ik ben er nog niet helemaal uit. Op Pinterest maakte ik een bord tuinkas aan, vol met inspiratie. Heb jij nog leuke tips, laat het me weten.

 

 

You Might Also Like...

nog geen reacties

    Laat een reactie achter