Samenwerken

Over wat voor onderwerpen schrijf ik?
Op deze website vind je blogs over verschillende onderwerpen. Ze hebben wel één ding gemeen: ze gaan allemaal over dingen die mij een thuisgevoel geven.  Dit hoeft niet speciaal in mijn eigen huis te zijn.  Thuisgevoel is voor mij een plek om te zijn, om tot rust te komen en soms op te laden. Niks te hoeven. Ik kan me hier terugtrekken en veilig voelen.  Het is een plek waar ik kan zijn wie ik ben en waar ik me mee verbonden voel.

Samenwerken met mijn thuisgevoel?
Ik vind het leuk om met inspirerende winkels of blogs samen te werken. Dat kan op verschillende manieren.  Bijvoorbeeld door advertenties, recensie, advertorial of een winactie.  (op voorwaarde dat dit past bij mijn thuisgevoel) Wanneer je mij mailt (info@mijnthuisgevoel.nl), kunnen we het hier over hebben.

Copyright
Alle teksten, foto’s, afbeeldingen en ideeën op mijn blog zijn van mij. ls er iets wat je van mij wilt gebruiken, laat het me dan weten (info@mijnthuisgevoel.nl) en maak altijd een link naar mijn website. Kopieer mijn ideeën niet voor commercieel gebruik.

Mocht ik zelf materiaal gebruiken van anderen, dan zal ik bij de maker hier toestemming voor vragen en de naam van de maker vermelden. Mocht ik een product hebben gekregen of is het artikel gesponsord, dan wordt ook dit vermeld.