over mijn thuisgevoel

In 2011 ben ik begonnen met bloggen, ter ondersteuning van mijn toenmalige webwinkel. De webwinkel heb ik niet meer, maar het bloggen vind ik zo leuk dat ik in 2013 mijn eigen blog ben begonnen onder de naam: mijn thuisgevoel. Mijn blog is een plek waar ik kan schrijven over de dingen die mij raken, inspireren of die ik mooi vind.

Ons leven is vaak druk. Je bent de hele dag wel bezig. Dan is het fijn om thuis te zijn. Een plek om te wonen, werken en te leven. Om even de hectiek van de buitenwereld te ontvluchten. Een plek om tot rust te komen. Een plek die je een thuisgevoel geeft. Mijn blog geeft mij dat thuisgevoel.  Een plek waar ik tot rust kom.

Over wat voor onderwerpen schrijf ik?
Op deze website vind je blogs over verschillende onderwerpen. Ze hebben wel één ding gemeen: ze gaan allemaal over dingen die mij een thuisgevoel geven.  Dit hoeft niet speciaal in mijn eigen huis te zijn.  Thuisgevoel is voor mij een plek om te zijn, om tot rust te komen en soms op te laden. Niks te hoeven. Ik kan me hier terugtrekken en veilig voelen.  Het is een plek waar ik kan zijn wie ik ben en waar ik me mee verbonden voel.

Samenwerken met mijn thuisgevoel?
Ik vind het leuk om met inspirerende winkels of blogs samen te werken. Dat kan op verschillende manieren.  Bijvoorbeeld door advertenties, recensie, advertorial of een winactie.  (op voorwaarde dat het past bij mijn thuisgevoel) Wanneer je mij mailt (info@mijnthuisgevoel.nl), kunnen we het hier over hebben.

Copyright
Alle teksten, foto’s, afbeeldingen en ideeën op mijn blog zijn van mij. ls er iets wat je van mij wilt gebruiken, laat het me dan weten (info@mijnthuisgevoel.nl) en maak altijd een link naar mijn website. Kopieer mijn ideeën niet voor commercieel gebruik.

Mocht ik zelf materiaal gebruiken van anderen, dan zal ik bij de maker hier toestemming voor vragen en de naam van de maker vermelden. Mocht ik een product hebben gekregen of is het artikel gesponsord, dan wordt ook dit vermeld.