over mij

IMG_20151203_211810Welkom op mijn blog. Ik ben Kristel, 44 jaar en woon in Hilversum. Vier dag per week werk ik als woordvoerder en bestuurscommunicatieadviseur voor mijn eigen ‘stadje’. Daarnaast ben ik moeder van een zoon van twaalf. Ik ben alweer heel wat jaartjes getrouwd met Gert-Jan.

Ik houd ervan om kringloopwinkels en rommelmarkten te bezoeken en ik ga graag naar het filmhuis met mijn vriendinnen. Ik ben dol op het lezen van tijdschriften, boeken (nog de echte papieren exemplaren) en blogs. Daarnaast klus ik graag in en om huis en vind het belangrijk om spullen te hergebruiken. Wij hebben drie katten, een zwarte, een lapjes en een tijger. Ik drink heel veel thee en om te ontspannen doe ik aan yoga of ga ik in een lavendelbad. (mijn lievelingsgeur). Op vakantie gaan we graag met onze caravan die we 4 jaar geleden kochten  helemaal hebben opgeknapt tot een hip exemplaar. Tot slot probeer ik gezond te eten, omdat ik merk dat ik me hier zoveel beter bij voel. Ik pak regelmatig een lesje bootcamp of probeer een rondje te rennen of te rijden op mijn racefiets.

In 2011 ben ik begonnen met bloggen, ter ondersteuning van mijn toenmalige webwinkel. De webwinkel heb ik niet meer, maar het bloggen vind ik zo leuk dat ik in 2013 mijn eigen blog ben begonnen onder de naam: mijn thuisgevoel. Mijn blog is een plek waar ik kan schrijven over de dingen die mij raken, inspireren of die ik mooi vind.

Ons leven is vaak druk. Je bent de hele dag wel bezig. Dan is het fijn om thuis te zijn. Een plek om te wonen, werken en te leven. Om even de hectiek van de buitenwereld te ontvluchten. Een plek om tot rust te komen. Een plek die je een thuisgevoel geeft. Mijn blog geeft mij dat thuisgevoel.  Een plek waar ik tot rust kom.

Wil je nog iets over mij weten, mail me dan gerust: info@mijnthuisgevoel.nl.

liefs,
Kristel