huis en tuin

Mijn 2014 in beeld: winter

Aan het einde van het jaar kijk ik graag even terug. Het was een fijn jaar, waarin een aantal dingen een plekje moesten krijgen maar waarin ook heel veel mooie dingen gebeurden. Zo was de winter gelukkig niet heel koud en zat ik al vroeg in het jaar weer buiten in de zon. Moest ik na 13 jaar mijn kat laten inslapen. Genoot ik van heel veel kleine dingen. Ging ik suikervrij eten. Heb ik mijn wens op een groter gezin moeten loslaten, deze weg was lang en ik had veel hups nodig in mijn leven. Kwam kleine Guus bij ons wonen. Stond ik veel zaterdagen langs het voetbalveld naar mijn kanjer te kijken. Besloot ik de dingen meer los te laten en wat grootser en meeslepender te leven en dronk ik heel veel thee. Dit was mijn winter van 2014, kijk je met me mee? (de lente, de zomer en de herfst volgen de komende dagen)

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply