onderweg

Laten we samen verdwalen…

Een paar maanden geleden hebben wij een grote droom moeten laten gaan. Langzaam krijgt dit een plekje en komt er een beetje ruimte voor nieuwere kleinere dromen. Eentje daarvan is een eigen caravannetje. Ach ja…wie droomt er niet van. Maar om het niet alleen bij dromen te laten, heb ik vast het boek Caravanity aangeschaft voor Vaderdag. Avonden kijk ik al rond op Pinterest en vind veel moois. Kijk hier maar eens. Op de site van Caravanity vind je ook genoeg inspiratie. En op marktplaats natuurlijk het echte werk. Als klap op de vuurpijl heb ik voor Vaderdag nog een miniatuur caravan gekocht. Wel in gepaste kleur. En mocht het allemaal lukken, dan zou ik volgend jaar heel graag naar Zweden willen, ook een droom. Ik las ik het boek dat je in Zweden overal mag kamperen. Ik houd jullie op de hoogte.

IMG_20140606_205133
IMG_20140605_124637

You Might Also Like...

nog geen reacties

    Laat een reactie achter