onderweg

Ga je mee naar…Middelburg

Tijdens onze vakantie in Zeeland, zijn wij ook een dagje naar Middelburg geweest. Een superleuke stad. Het is de hoofdstad en ook de grootste stad van Zeeland.  In Middelburg vind je echt heel veel oude gebouwen en huizen. Supermooi. Maar vandaag hadden wij ook vooral zin om te shoppen. En dat kan zeker in Middelburg. Er zijn genoeg leuke winkeltjes te vinden. Alle grote winkelketens zijn hier ook te vinden, maar zelf ben ik meer van de kleiner shops. Graag geef ik jullie een aantal tips, mocht je zelf een keer in Middelburg zijn.

Lievelings
Een heerlijke winkel is Lievelings. Een gezellige winkel met veel leuke woonartikelen, tassen, cadeautjes voor kinderen en andere dingen die je eigenlijk niet nodig hebt, maar toch wil kopen. De eigenaresse verkoopt vooral producten en merkten waar ze zelf blij van wordt.  Je vindt Lievelings aan de Londensekaai 1. Een heerlijk straat langs het water, vol met mooie huizen.  Ze zijn open van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 – 17.30 uur. Maar je kan ook shoppen via haar website.

Wanneer je door Middelburg loopt, zie je overal van deze gezellige doorkijkjes.

Wit & Zo
De naam van de winkel klopt met recht. Wanneer je de winkel van Wit & Zo binnengaat zie je voornamelijk de kleur wit. Toch verkopen ze ook kledingstukken in andere kleuren.  De winkel is op Langeviele 11. Je kan hier terecht voornamelijk voor kleding, maar ze hebben ook spullen voor je interieur.

Lieve Hemel
Bij Lieve Hemel kijk je je ogen uit. Wat hebben ze hier een bijzondere en aparte spullen. Het is bijna een museum om doorheen te lopen. Vol met antiek, curiosa en vintage spullen.  Lieve Hemel bevindt zicht op Langeviele 40. Echt een bezoekje waard!

BMK Interieurs
Ben je op zoek naar inspiratie of spullen voor in je huis, loop dat zeker even binnen bij BMK Interieurs. Je vindt hier merken als VT-wonen, HKLiving en House Doctor. Ook deze winkel zit aan de Langeville op nummer 66.

In ons vakantie huisje hadden wij een bubbelbad. Daarom konden wij deze winkel niet voorblij lopen. Ik ben alleen vergeten hoe de winkel heet. Maar we hebben heerlijk liggen dobberen in ons bad in de geur van dennenbomen.

Plantaardig
Ik ben dol op planten, dat kan je hier lezen. Daarom moet ik ook echt naar Plantaardig. Deze stadstuinwinkel staat echt vol met planten en alles wat er mee te maken heeft. Ze verkopen planten, zaden, stekken en gereedschap. Daarnaast geven ze kinderfeestjes, ruilen en verhuren ze planten en zijn ze ook nog een plantenhotel en asiel.   Ik kwam helemaal vol inspiratie naar buiten voor mijn eigen tuinkas. En kon dan ook niet stoppen met het maken van foto’s. De winkel zit in de Zusterstraat en is iedere dag, behalve op zondag, geopend.

Tussen het winkelen door gingen wij nog theedrinken bij Inmiddels. Een conceptstore, koffiebar, kapsalon, fotostudio, yogaschool en kantoor in een. Ze serveren heerlijke koffie, thee en sapjes samen met smakelijke taartjes. Ook voor lunch kan je hier terecht. Voor de lunch kwamen wij terecht in een bruin café, om de hoek bij het stadhuis van Middelburg. Normaal ben ik erg van het gezonde eten, maar hier serveerden ze echt heerlijke kaaskroketten op donkerbruin brood. Mmm. Middelburg is echt een hele leuke stad en mocht je eens in Zeeland zijn, dan zou ik zeker deze plek niet overslaan.

You Might Also Like...

nog geen reacties

    Laat een reactie achter