huis en tuin

Binnenkijker: mijn slaapkamer

De afgelopen maand maakte ik een aantal beslissingen. Zo stopte ik met een vrijwilligersklus, die mij geen energie meer gaf, besloot ik op mijn werk weer te kiezen voor de werkrichting die mij het meest ligt en probeerde ik vooral meer tijd voor mezelf vrij te maken. Aan het einde van deze zomervakantie hebben wij te horen gekregen dat mijn vader ongeneeslijk ziek is. Mijn lieve papa…. Op dit moment volgt hij nog een chemokuur om te kijken of we nog wat meer tijd met elkaar kunnen krijgen. Dit proces van nog genieten, verdriet en dingen regelen slokt veel van mijn energie op.

Nu vraag je je misschien af, wat heeft dit te maken met de binnenkijker van mijn slaapkamer. Eigenlijk niets, maar toch ook weer veel. Ik voel me goed in mijn eigen huis en ik ben er graag. Ik word er blij van om te rommelen in mijn huis. Een beetje schuiven met spullen en nieuwe hoekjes maken. Precies waar ik behoefte aan heb, in deze onzekere tijden. Dus dat ging ik doen, in onze slaapkamer.

Met onze slaapkamer was niet zoveel mis. Alleen dat het dressoir dat er stond, was eigenlijk niet meer echt mijn smaak en ons bed had al jaren een schilderbeurt nodig. Bij Ikea zag ik een geweldig bed, maar het duurde toch nog even voordat mij man aan dit exemplaar was gewend. (en nu is hij blij!). Bij Instawall liet ik een mooie wandposter maken van een aantal van mijn instagramfoto’s. En met nog wat andere kleine aanpassingen was mijn slaapkamer af. Kijken jullie mee?

You Might Also Like...

nog geen reacties

    Laat een reactie achter