persoonlijk

Bijna klaar voor de start…

Welkom op mijn eerste blogpost van dit jaar, maar ook van mijn nieuwe blog.Β  Helemaal nieuw is mijn blog niet. Vijf jaar geleden ben ik begonnen met bloggen ter promotie van mijn toenmalige webwinkel. Erg leuk om te doen, maar eind 2014 kwam er niets meer uit mijn handen dan zo nu een dan een klein verhaaltje. Ik liet het rusten, komt wel weer dacht ik (of misschien ook niet).

Maar inderdaad eind vorig jaar kreeg ik de kriebels. Ik miste mijn blog. Wel vond ik het tijd voor een nieuwe look en ook voor een nieuwe start. In die startfase zit ik nog steeds, want het is leuk bedacht, je blog overzetten naar wordpress. Maar in de praktijk is het voor mij nogal een zoektocht. Maar stapje voor stapje kom ik er.

Ik heb alleen geen zin meer om te wachten tot mijn blog helemaal klaar is, zoals ik haar voor ogen zie. Dus ik begin gewoon vast en zoek ondertussen verder in wordpressland. Leuk als je meeleest!

 

You Might Also Like...

nog geen reacties

    Laat een reactie achter