slow living

project tuinkas deel 2

Twee jaar geleden, mei 2018 –

Bijna 7 maanden geleden kochten wij een tuinkas via marktplaats. Je kan er hier over lezen. Het idee zit al zo lang in mijn hoofd en nu Koen, mijn zoon, groter is, gaan we het gewoon doen. In de herfst en de winter hadden wij niet echt de puf om met onze kas aan de slag te gaan. Dit kwam ook deels omdat wij ons eigenlijk verrekend hadden. De kas was hoger dan de muur achterin onze tuin. Daarnaast wilden wij ook nog een schuurtje met een werkplaats en plek voor onze racefietsen. Met de lente kwam ook het idee hoe wij de bouw van de kas wilden aanpakken. Mijn man is erg handig. Zo fijn! Ik bedenk en hij maakt het. Ideaal toch?

Hieronder kan je het proces een beetje volgen. De muren worden nog gestuct en voor de kas gaan wij nog een terras aanleggen. En dan mag ik de kas gaan inrichten. Zoveel ideeën, maar ik ben er nog niet helemaal uit. Op Pinterest maakte ik een bord tuinkas aan, vol met inspiratie. Heb jij nog leuke tips, laat het me weten.

Heden
En dit was dus 2 jaar geleden. Helaas heeft de kas voornamelijk dienst gedaan als opslagplek. Ik kreeg niet de goede zin te pakken om iets met de kas te doen. Door het toenmalig overlijden van mijn vader en het drukke jaar dat daar op volgde ontbrak mij inspiratie en motivatie. Maar de afgelopen weken kreeg ik een idee en had ik energie om met de tuinkas aan de slag te gaan. Inmiddels is de hele kas leeggehaald en opgeruimd. Ik moet nog heel even geduld hebben. We zijn namelijk bezig met een uitbouw aan ons huis en voor een paar weken wordt de tuinkas tijdelijk onze keuken. Maar daarna ga ik aan de slag en show jullie binnenkort eindelijk het eindresultaat.

De hoofdfoto die ik gebruikt heb in dit blog komen van de site Pexels. Een website dat gratis foto’s aanbiedt. Een van mijn favorieten sites, als ik zelf even geen passende foto’s op voorraad heb.

You Might Also Like

Nog geen reacties

    Laat een reactie achter