doen en op pad

Thuis in Hilversum: Dille en Kamille

Het is elke keer een feestje om naar Dille en Kamille te mogen. Een echte aanwinst voor Hilversum, als je het mij vraagt. Bij Dille & Kamille vind je van alles voor huis, tuin en keuken. Onmisbare basics en pure hebbedingen, om jezelf te verwennen en om cadeau te doen. Hier ontdek je alles om zelf te bakken, handige keukenhulpjes, tafeltextiel, servies en kommetjes, thee en keukenkruiden, heerlijk geurende badartikelen, houten speelgoed, ouderwets snoepgoed en nog veel meer. Dus ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor jezelf of voor een ander, hier vind je altijd wat.

Zo’n acht jaar geleden startte Marjolijn Kahrel met Dille & Kamille in Hilversum. Zij is eigenaar van 1 van de franchise vestigingen in Nederland. In totaal heeft Dille & Kamille 35 winkels, zowel in Nederland als in België.  In eerste instantie wilde Marjolijn een vestiging openen in Bussum, gelukkig voor mij stond deze niet op de kaart bij het hoofdkantoor van Dille & Kamille en week ze uit naar Hilversum.  Samen met een team van meiden runt ze de winkel. Wanneer ik op een zaterdag langskom vindt er een scone-proeverij plaats in de winkel. Mmm, erg lekker! Regelmatig vinden er kleine proeverijtjes plaats in de winkel. “Meestal doen we dit in het weekend, aldus Marjolijn. Onze klanten kunnen zo proeven of zien wat wij verkopen.”

Marjolijn heeft jarenlang verschillende banen gehad in de retail. Maar dan vooral achter de schermen. “En dat maakt mijn baan nu zo leuk, ik zie de reacties van mijn klanten. Ik vind het fijn om mensen blij te maken en een goed gevoel te geven. Achter de schermen wist ik nooit of dit het geval was. Nu heb ik elke dag contact met mijn klanten en kan ik ook veel beter inspelen op hun wensen. Heerlijk! Ik geniet er zo van. Elke dag is weer anders.”

Marjolijn doet alles zelf. De inkoop, de marketing, de inrichting van de winkel en de administratie. Elke week komen er wel nieuw spullen binnen. “Het is echt een heerlijke plek om te werken. Ik vond Dille & Kamille altijd al een fijne winkel. Hier krijgen klanten nog echt persoonlijke aandacht en ik denk dat dit zeker in deze tijd erg belangrijk is. Het serviceniveau ligt bij ons zeer hoog en dat is ook onze kracht. Daarnaast stralen de winkels van Dille & Kamille een soort rust uit in de vaak toch al zo drukke winkelstraten van tegenwoordig. Geen schreeuwende muziek of felle display’s bij ons, maar een rustige sfeer, waar klassieke muziek en de verleidelijke geuren van zepen, oliën en kruiden de ruimte vullen.”

Ik kan je natuurlijk nog een keer vertellen over deze heerlijke winkel,  maar nog beter is om zelf een keer binnen te lopen. Dille & Kamille zit aan het einde van de Groest, vlakbij de Markt. Ben je op zoek naar een cadeautje voor iemand, iets voor in je huis, origineel speelgoed voor je kind, spulletjes voor in je tuin, lekkere thee of koffie, kookspulletjes of schrijfwaren? Je vindt het allemaal bij Dille & Kamille. Een feestje, ook voor je portemonnee!

Dille & Kamille
Groest 36
1211 EC Hilversum
035 751 29 81
hilversum@dille-kamille.com
www.facebook.com/DilleKamilleHilversum

You Might Also Like

Nog geen reacties

    Laat een reactie achter